dijous, 20 de novembre del 2014

PERSONAL LEARNING ENVIROMENT (PLE)


En l'àmbit educatiu sempre s'ha  remarcat la importancia de saber estructura la informació i els conceptes adquirits al llarg del curs escolar oi ? Doncs bé , en aquest context sorgeix la innovació online   Bubble.us . Aquesta és una eina2.0  per crear mapes conceptuals en línia.
 El seu ús és fàcil i intuïtiu, els mapes creats es poden exportar com a imatge i compartir a Internet a través de la URL o codi embegut.  Gràcies a aquesta  eina 2.0  els alumnes poden crear els seus propis  mapes conceptuals  sense registre previ i exportar els treballs. Així doncs, podrem assegura l'adquisició del coneixement òptim a tots els alumnes .  En la imatge que trobareu a l'esquerra podreu accedir a la pàgina oficial .

A continuació , aquí teniu un exemple  de mapa conceptual que he elaborat  sobre la prehistòria ,ja que aquest  és  un apartat fonamental a l'hora d'estudiar l'assignatura de socials . 






Paral·lelament al ús acadèmic , també podem utilitzar aquesta web per elabora e nostre propi PLE , un  conjuntd'eines, serveis i connexions que emprem per aconseguir diverses fites vinculades a l'adquisició de noves competències. Finalment  , vos proporciono el meu  propi ple , així en  podreu veure un emeple . Recordeu que per veure les imatges completes tant sols heu der fer clic a sobre .





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada